Et nytt sjal...

Ja hvem tror jeg klarer å gjøre dette ferdig da... Jeg har jo strikket på to sjal før... det ene holder min bestemor på med og det andre det ligger i en eller annen eske og venter på å bli ferdig... *kræmt*

Også er det dette da. Flower Basket Shawl.

Kan det være sjal over alle sjal? Nei. Kanskje ikke akkuratt... men jeg har i alle fall kommet et stykke på vei! ;)
image67

Har strikket på dette i tre dager, synest jeg har kommet godt på vei! Holder på med den tredje gjentagelsen av midterste rapport. Og jeg digger fargene! Flott ikke sant???? Jeg bruker KAUNI!

At last i have startet on the famous Flower Basket Shawl! Knittet with KAUNI from my yarn shop:) I just love these coulours!

En kolega av meg har fått baby, og jeg kjenner det rykker i livmora... jaja... om ikke det er min tur enda, så kan jeg i allefall strikke litt til den ny bakte mor! Her er en søt liten baby lue etter erget hode. Håper den kommer til å passe....

image68

This is for the baby boy my friend just gave birth to;) I hope it fits!

Og sist men ikke minst; Jeg har fått besøk igjen:) Av min egen hund. Ja han er min.. Men han bor hos mine foreldre... Hvorfor? jo, for å gjøre en lang histore kort; jeg fikk han da jeg var 16, jeg flyttet hjemme fra da jeg var 18 og da jobbet jeg så mye at jeg ikke hadde tid til han. så det var best at han ble værenes hos mamma og de. Men så fikk jeg tid til han, men da hadde mamma sin omkel på nesten 80 blitt avhengig av han. og jeg har ikke hjerte til å skille de... SÅ nå kommer Stalder på besøk innimellom. Kjempe koselig det!

Gamle far ;O)
image69

My old dog Stalder is visiting. He lives with my parents. He is an old man, 9 years in mars!

Og da, som dere ser, har jeg blogget litt på engelsk... jeg er skikkelig dårlig i engelsk... men jeg kan da gjøre meg litt forstått? eller..... :)

I'm realy bad in English. So sorry for all misspellings! (?)

Kommentarer:
Postet av: Hobbygåsa

Oj, her har det da skjedd mye! Alle gode ting er 3 sies det, dette sjalet blir ferdig. Nydelig er det! Og så fin lue da. Og nydelig hund du har også. Fortsett med engelsken du, jeg har funnet ut at mine utenlandske lesere blåser i stavefeil -de syntes det at de kan lese i bloggen er mye viktigere. Jeg syntes det var småguffent i begynnelsen for jeg vet jeg skriver endel feil, men har funnet ut at det er kjempegod trening så jeg bare fortsetter. Ha en fin kveld!

31.okt.2007 @ 21:07
URL: http://toneab.blogspot.com
Postet av: Lillefix

Det sjalet ser ut til å bli lekkert! Og lua tipper jeg den nybakte moren blir glad for.
Som det hundemennesket jeg egentlig er, så falt jeg for det erfarne blikket til Stalder. Han ser ut som en god kar. Skjønner at flere i familien vil ha ham :-)

01.nov.2007 @ 13:32
URL: http://hummerogkanari.blogdrive.com
Postet av: toneab

Kjempefint sjal du strikker - nydelig garn. Takk for garn og strikkepinner som kom i posten i går!

01.nov.2007 @ 20:44
URL: http://tones.sprayblogg.no
Postet av: Milla

Så mye flott du har laget!

03.nov.2007 @ 12:27
URL: http://millashobby.blogg.no
Postet av: sipusa

Hehe, er helt enig, fargene er superlekre og jaaaaaa jeg vet du har kauni inne men jeg har egentlig ikke lov å kjøpe mer garn nå på en stund...har så mye...ååååååå!!*sprekker snart*

03.nov.2007 @ 15:59
URL: http://sipusa.neuro.no/
Postet av: Annette

Du er nominert ;)

04.nov.2007 @ 13:56
URL: http://annettek.net
Postet av: Miss Marple

Stå på, de sjalene er fine. Jeg har enda ikke strikket disse "inviklede" sjalene jeg. Holder meg til kunststrikk av duker på norsk, og har funnet ut at firkantetet strikkede duker blir fine sjal hvis man bare stikker halve duken.

10.nov.2007 @ 23:55
URL: http://hobbyblogg.net

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.blogg.no/trackback/ping/5569798