DA er jeg tilbake!!!

HEhe... må le litt av meg selv... så utolig lett det er å love noe menikke gjøre noe med det... Men altså i'm back! Og her kommer første beviset på det:

rokken min

Dette er altså min nye rokk (som førøvrig ble kjøpt rundt påske tider...) Jeg lovet dere bilde da, men det er ikke så lett! Jeg somlet jo først litt med å få tatt bilde av vidunderet, men da jeg endelig hadde fått gjort det så fant jeg jo ut at jeg er gravid og vips så klarte jeg ikke å holde noen løfter lengre.... :) Men her er den alså! Nydelig....

Vi er forresten i gang å planlegge nytt spinnekurs, forhåpentlig første helg i høstferien. Så om det er noen der ute som har lyst til å bli med og som bor i nærheten av arendal, så er det bare å slenge seg med! Det var dagens reklame.... :)

Som nevnt venter vi vårt første barn. Og i den anledning har det vært litt shopping... Idag fikk jeg vognen i hus, og jeg har fått satt sammen sengen og reid den opp (!!) ja det er visst litt tidlig... men jeg kan jo bare gjøre det en gang til når det nærmer seg!!!! :)

bilde 112

For de som lurer; Vognen heter TFJ Jogster Twist og er kjøpt på www.babyplaneten.no

bilde 113

Og sist men ikke minst; hemmeligvenn gaven fra BV! Pent dandert oppå det nye stelleunderlaget som jeg kjøpte i dag:)
bilde 114

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6134055