Jobbing, ferie, rydding og garnlager...

Jeg jobber jo selv om jeg er gravid!!!!!!!!! æææææ!!! er jeg ikke sykemeldt??? *hormoner som løper løpsk*
Jeg vet ikke hvor mange ganger daglig jeg må svare at nei; jeg er frisk jeg. Og friske forlk sykemelder seg ikke. Og hva får jeg til svar??? 'du er vel sliiiiten *triste megetsiende øyne* jo jeg ser du er sliten.' og jeg ganske oppgitt.. nei i grunnen ikke. jeg har bare ikke sminket meg...

Så da her jeg tatt meg en tur på lindex og kjøpt meg ny sminke. Kanskje folk egentlig bare hinter til meg? *du ser j.... ut, gjør noe med det!!!* men jeg føler meg jo ikke sånn!! Faktisk føler jeg meg bra. Jeg er mer førnøyd med kroppen min en jeg pleier (endelig kan jeg vise frem magen istede for å gjemme den!!!) Jeg er jo trøtt til tider. Men er ikke alle det da? Og klart det kommer til å bli tyngre nå de siste 10 ukene før jeg blir mamma... MEn det er jo NATURLIG! og jeg er ikke syk.

Jeg gleder meg til jeg kan ut å trille babyen min....

må bare vise frem vognen min igjenn jeg:) *stolt*

bilde 112

Men alikevel, jeg gleder meg til ferie. Det er jo høst ferie om ei uke. Da skal jeg og mannen på søppeldynga med alt rotet fra det som tidligere var et rote rom, men som nå skal bli baby rom. Hvem gleder seg til å rydde og kaste da??? For første gang i livet; JEG!

Og hva skjer med villepinner? En hel haug! :) HAr fått inn drøssevis med Kauni og Lucca og oppskrifter til begge deler. Og ikke mer en jeg får det inn så går det jaggu ut igjenn! Fantastisk:) Føler ting tar seg opp etter en rolig sommer.

Akkuratt nå har jeg 30% på alt evilla plate garn. Det er et kupp det! Og garnet er så nydelig at jeg egentligbare har lyst til å ha det. Bare sånn før gøy.....

Og så til alle dere der ute et lite bilde av en livsnyter!

pus

En bitte liten forespørsel...

Jeg har lyst til å selge noen hjemmelagede maskemarkører fra butikken min.. men jeg har ikke tid til å lage dem selv.. noen kreative sjeler som har lyst på et sammarbeid?

DA er jeg tilbake!!!

HEhe... må le litt av meg selv... så utolig lett det er å love noe menikke gjøre noe med det... Men altså i'm back! Og her kommer første beviset på det:

rokken min

Dette er altså min nye rokk (som førøvrig ble kjøpt rundt påske tider...) Jeg lovet dere bilde da, men det er ikke så lett! Jeg somlet jo først litt med å få tatt bilde av vidunderet, men da jeg endelig hadde fått gjort det så fant jeg jo ut at jeg er gravid og vips så klarte jeg ikke å holde noen løfter lengre.... :) Men her er den alså! Nydelig....

Vi er forresten i gang å planlegge nytt spinnekurs, forhåpentlig første helg i høstferien. Så om det er noen der ute som har lyst til å bli med og som bor i nærheten av arendal, så er det bare å slenge seg med! Det var dagens reklame.... :)

Som nevnt venter vi vårt første barn. Og i den anledning har det vært litt shopping... Idag fikk jeg vognen i hus, og jeg har fått satt sammen sengen og reid den opp (!!) ja det er visst litt tidlig... men jeg kan jo bare gjøre det en gang til når det nærmer seg!!!! :)

bilde 112

For de som lurer; Vognen heter TFJ Jogster Twist og er kjøpt på www.babyplaneten.no

bilde 113

Og sist men ikke minst; hemmeligvenn gaven fra BV! Pent dandert oppå det nye stelleunderlaget som jeg kjøpte i dag:)
bilde 114

Jeg lover jo stadig...

Jeg har vært fraværende en tid nå. det er ikke lett å holdet hodet på plass for tiden:) Men det kommer seg nok!
For tiden strikker jeg på et par baby votter til min vennindes baby. Mest har jeg lyst til å strikke til min baby. Men jeg vet jo ikke hva det blir.. så da får jeg strikke litt på alle de andre prosjektene jeg har....

Lidl teppet mitt ble tatt frem igjen for noen dager siden. men jeg fikk bare strikket et par omganger... Også strikker jeg på genser til typen, men huff så seint det går....

og så skal jeg i bryllup... Jo da, jeg skal i ikke mindre en to bryllup i år. Et om en mnd og et om tre mnd til. Og kjole ble jo selvsagt et tema,.. For hvordan kan man kjøpe en kjole som skal passe når man er 5 og 7 mnd gravid? Og når man har litt ekstra fra før og venter for første gang, så er det jaggu ikke lett og spå hvor man legger på seg eller hvordan farsong man får...

Og å bruke 3000 kr på en selskapskjole jeg antagelig ikke får bruk for igjen? Uaktulet....

I det første bryllupet skal jeg være forlover, det er et litt "gammeldags" bryllup så kjolen mtte jo passe til det...

i det neste brylluppet skal jeg være toastmaster og her er det mer moderne og "stiv"pyntet...

Så var dillemmaet mitt... hva i alle dager skal jeg gjøre????

SÅ kommer min kjære svigermor med det glimrende forslag; jeg kan sy en kjole til deg!

Igår kjøpte vi sjøgrønn taft. NYDELIG!!!

Kjolen bli si, med høyt liv, ekstra fold med stoff på magen(slik at jeg faktisk kan vokse i den og at jeg kan bruke den når jeg ikke er gravid!!!!) firkantet utringning og en liten kort arm.

I første bryllup skal jeg ha et sort heklet sjal til for å gjøre kjolen litt mer "gammeldags" og i det neste har jeg et tynt sjal i et stoff jeg ikke vet hva heter....

JEg er så spendt!!! Skal legge ut bilder når den er ferdig:)


Ellers skjer det ikke så veldig mye enda:) kommer sterkere tilbake!


ugh ugh... :)

KAn ikke forstå at det skal være så vanskelig å få oppdatert bloggen.. Skulle jo lagt ut blder av rokken også! JEg skulle strikket noe og jeg skulle ha gjort en hel haug....

Men gjør jeg det? Neida! For hva gjør jeg? Joda, jeg jobber dobbelt! JA nesten litt trippelt til tider!
HAr jo fast jobb på dagtid i tillegg til villepinner. MEn nå i mai og juni jobber jeg også som gartner i et hagesenter. Oh my gad! Går det an å bli trøttere????? ;)

Kommer sterkere tilbake! Skal bare planlegge et utrikkningslag først... å shit... det var det å ja.. godt vi er tre forlovere! ;)

HAppy knitting alle sammen, her står det stille...jeg lover; i'll be back!!!

Såpe!!

Ikveld har jeg hatt besøk. Og vi har laget såpe! Mange små såper! Og en litt større såpe... og... ja.... se  selv da vel! :)

spe 002

Dette er bitte små såper laget isbitformer.

Et nærbilde av to små søte grønne frosker!

spe 007

også se på denne kule puzzle såpen!!
spe 006

Også har jeg jo tidligere laget såpe helt fra bunnen av. en oliven base såpe. Denne har jeg i dag prøvd å smelte om... jeg sier PRØVD.... vet ikke helt hvordan resultatet blir.....

spe 008

også til slutt! en reste såpe!!
spe 004

Litt nytt...

Idag hentet jeg en stor pakke på posten. JEpp. Nøstemaskinene er kommet! Og det har garnvindene også...

Jeg har forresten strikket ferdig det hvite babyteppet som det er et dårlig bilde av i et tidligere innlegg... Det gjenstår bare en heklet kant og noen knapper. viser det frem når det er helt ferdig jeg;)

VEnter på nye karder... når de er i hus skal jeg atter en gang prøve meg på å spinne;)

Egentlig skjønner jeg ikke hva jeg venter på .. har jo fått ferdig kardet ull til å spinne... men den er jo så fiiiin!!! Har ikke lyst til å ødelegge den viss jeg ikke fåt til å spinne nå heller.. ajja.. da får jeg vente litt til... kanskje jeg får pakke før jul? ;)

09.des.2007

book+launch+blog+small

Five lucky knitters are going to win twenty 50 gram balls of Julia Yarn in assorted colors. With these 20 skeins you should be able to make lots and lots of the multi-colored projects in Kristin Knits!

Go here to learn more about the book launch and the free yarn giweay!

PHuuu....

Endelig virker alt som det skal igjen! ;)

Krise!!!

Det er noe galt med serveren som nettbutikken min ligger på... jeg får verken skjekket mail eller bestillinger... jeg vet at det ligger noen ordre å venter på bekreftelse... det får jeg desvedrre ikke gjort før serverren åpner seg igjen....

Gjett om jeg er glad for at jeg ikke har lagt bloggen på eget domene......

Så alle mine kunder som leser dette; jeg håper jeg snart får kontakt med serveren, da skal jeg behandle alle mail og ordre!

og igjenn! Beklager at det tar så lang tid!


You Make Me Smile Award.

image70


Jeg er blitt nominert av Lilje!
også er jeg blitt nominert av AnnetteK.
Og det synest jeg er riktig så koselig! ;)

MEn så må jo jeg også nominere da... hele 10 stk!!!

1. Siv

2. Abbehope
3. Frk. Badegakk
4. Malla
5. muffin


men så teit som denne pc er får det bli med disse fem;) hihi;) jeg er kanskje litt lat jeg også! ;O) Men alle fortjener denne, så jeg burde vel egentelig tatt versjonen; ingen nevnt, ingen glemt.. men men.. ;)


Et nytt sjal...

Ja hvem tror jeg klarer å gjøre dette ferdig da... Jeg har jo strikket på to sjal før... det ene holder min bestemor på med og det andre det ligger i en eller annen eske og venter på å bli ferdig... *kræmt*

Også er det dette da. Flower Basket Shawl.

Kan det være sjal over alle sjal? Nei. Kanskje ikke akkuratt... men jeg har i alle fall kommet et stykke på vei! ;)
image67

Har strikket på dette i tre dager, synest jeg har kommet godt på vei! Holder på med den tredje gjentagelsen av midterste rapport. Og jeg digger fargene! Flott ikke sant???? Jeg bruker KAUNI!

At last i have startet on the famous Flower Basket Shawl! Knittet with KAUNI from my yarn shop:) I just love these coulours!

En kolega av meg har fått baby, og jeg kjenner det rykker i livmora... jaja... om ikke det er min tur enda, så kan jeg i allefall strikke litt til den ny bakte mor! Her er en søt liten baby lue etter erget hode. Håper den kommer til å passe....

image68

This is for the baby boy my friend just gave birth to;) I hope it fits!

Og sist men ikke minst; Jeg har fått besøk igjen:) Av min egen hund. Ja han er min.. Men han bor hos mine foreldre... Hvorfor? jo, for å gjøre en lang histore kort; jeg fikk han da jeg var 16, jeg flyttet hjemme fra da jeg var 18 og da jobbet jeg så mye at jeg ikke hadde tid til han. så det var best at han ble værenes hos mamma og de. Men så fikk jeg tid til han, men da hadde mamma sin omkel på nesten 80 blitt avhengig av han. og jeg har ikke hjerte til å skille de... SÅ nå kommer Stalder på besøk innimellom. Kjempe koselig det!

Gamle far ;O)
image69

My old dog Stalder is visiting. He lives with my parents. He is an old man, 9 years in mars!

Og da, som dere ser, har jeg blogget litt på engelsk... jeg er skikkelig dårlig i engelsk... men jeg kan da gjøre meg litt forstått? eller..... :)

I'm realy bad in English. So sorry for all misspellings! (?)

Villepinner er ÅPEN!!!

Ja jenter! Da er endelig butikken oppe å går! Ta gjerne en titt i butikken og kom med komentarer! Det vil komme tilbehør og mere vare utvalg etterhvert. Men hva synest du? Finner du frem? Er det oversiktelig? Og meld deg gjerne på nyhetsbrevet! ;)


237636-38

Oktober er rosa!

I morgen er det 1.oktober og med det følger Rosasløyfe aksjonen. Aksjon for å skaffe midler til å forske på brystkreft.

image50
og i forbindelse med Rosasløyfe starte også oktoberrosa på qxl.

image51
3.oktober blir en hel masse flotte håndarbeider lagt ut for salg på qxl. Selv har jeg bidratt med en barne kjole.

Jeg har lånt bildene her fra oktoberrosa.com og fra minica, håper det er greit!

Kauni!!!

Ja da er bestilling på Kauni effektgarn sendt! Gleder meg til det kommer! Jeg har også sendt en bestilling påNoro, men det tar litt lengre tid. Så da kommer Kauni først!

Jeg vil også fortelle at jeg igår kveld skulle på strikkekveld hos moren til ei venninde av meg. Her kom det en del strikkeglade damer (selvsagt :). Jeg hadde med meg litt (mye...) opal og jaggu fikk jeg solgt litt også! Og her ble det også foreslått at jeg burde ha et slikt garn 'party' kanskje hos noen som bor et stykke unna garnbutikken.. Jeg har ikke vært helt fremmed for tanken, men har vært litt usikker på om noen synest dette er en god ide.. og det synest de jaggu me;)

Så om det er noen som har lyst er det bare å ta kontakt med meg. Selvfølgelig innen rimelighetens reise vei;) Men alt innen for en time fra arendal går fint.

image49

HEr er et bilde jeg har tatt til nettbutikken min:)

Da blir det en liten avstemning...

Altså, jeg holder jo på med den berømte butikken min (som sikkert mange bare tror er lureri siden det tar så lang tid å komme igang...) og i den anledning trenger jeg jo varer å selge. Jeg har allerede Opal og evilla.

SÅ da er spørsmålet hva blir det neste jeg skal ta inn? For jeg kan jo ikke kjøpe alt på en gang!

1. Marks og Kattens
2. Debbie Bliss & Louisa Harding
3. Kauni
4. Noro

Merk gjerne med hvilken type under de forskjellige merkene ogå;)

Takk for hjelpen!

Jeg har blitt "tagget"(?)

jeg har blitt Tagged av Hobbygåsa, og her er reglene.

(siden jeg er skikkelig dårlig på å skrive på engelsk så oversetter jeg hele greie til norsk...)

1. Link til den som har tagget deg
2. Fortell 7 sannheter om deg, litt forskjellig og litt rart!
3. Tag 7 folk i slutten av blogginnlegget
4. Legg en melding i bloggen deres for å si at de er blitt tagged.

Og her kommer 7 ting om meg:

1. Jeg jobber med ungdom
2. Jeg skal starte en garnbutikk
3. Jeg er veldig glad i dyr
4. Jeg synest sopp smaker som viskelær
5. Jeg passer en liten puddel som er verdens nydeligste!
6. Av og til så smugspiser jeg sjokkolade....
7. Jeg synest sånt som dette er forferdelig vanskelig å skrive...:)


Jeg tagger disse: abbehoppe, behavoristen, Frk.badegakk, mrs.darcy, Lilje, frk.snupp, AnetteK.


Snart er vente tiden over!

Som dere ser så har jeg ikke blogget den siste uken... og det har den forklaring at jeg er opptatt med butikken;) Snart er den klar for åpning!

Holder på å fylle den med de varene jeg har inne nå, ta litt bilder osv. Så er resten opp til han som skal putte inn designet:) Så i løpet av denne uken... krysser fingrende!!!!!

Også var det hemmelig venn... Dolci var min hemmelige venn! og jeg kan ikke si annet enn at gaven var utolig flott! JEg fikk oppskrift på sokker, sokke garn og et hespe med et garn jeg ikke vet hva merke er... jeg skal få lagt ut bilde så dere får se herligheten!  Men desverre har jeg ikke fått summet meg til det enda... Men snart! Jeg lover!

Små rundpinner!

Jeg har fått inn 30 cm rundpinne str: 2,0-2,5-3,0-3,5
Og 40 cm str: 2,0-2,5-3,0-3,5-4-4,5-5-5,5-6-6,6-7-8-9-10-12

Og jeg har fått vare prøver på Marks og kattens, Debbie Bliss og Louisa Harding!

Vil gjerne ha tilbake meldinger på hva dere kunne tenke dere at jeg tar inn av disse! :)
(trykk på linkene for farge kart:)

Har også fått inn heklekroker i bambus i sett á 9stk (stk4 - 4,5 - 5 - 5,5 - 6 - 6,5 - 8 - 9 - 10)
og settpinner i 13cm i bambus.

Krysser fingrene for at nettbutikken snart er klar!!! MEN! Dere er hjertelig velkomne til å bestille på villepinner@villepinner.no


mmmmm... GAAAARN!!!

Å! Det er jo som en drøm! Det første garnet har ankommet! Opal Crazy, SMoke og HW. Evilla kunstgarn og Plategarn! Jeg er i paradis....

Mitt stakkarslige forsøk på å lage nyhetsbrev er sendt ut med bilder av (noen av) herlighetene. Og han som skal programere er igang. SÅ da er det ikke lenge til jeg kan åpne! ;)

237636-39

Før premiere!

Send en mail til villepinner@villepinner.no for en tjuvstart prøve på VIllepinner.no!

Håper å høre fra deg! ;)

Messe..

I dag har jeg vært på messe! Og jeg har fått i orden litt garn:) Jeg tror det blir veldig spennende! Nå venter jeg bare på at hjemmesiden skal bli ferdig programert... ttt

på messe var det helt utrolig! Så sinnsykt mye der var! Og slettes ikke alt var garn! Det var interiør og tekstiler og en hel haug med spennende ting! Jeg skulle hatt en alt mulig butikk, met utømmelig pengepung og et kjempe lokale....:) jaja... man får bare velge....

også! :) Jeg har fått fire pakke lapper i posten!!! Så nå er strikkepinner og oppskriftsbøker kommet!

Hemmeligvenn!

Jeg er med på hemmelig venn på HB. Og i dag har jeg fått pakke!!!

image41

>Se så flott innpakket da!!!!

Og ikke minst:
image43

... det som var inni! To nøster Nagano og en liten pose med sukkertøy! NAM! Og litt te. denne ligger også oppi posen... glemte visst å ta den ut til bildet... Jeg måtte jo åpne pakken i bilen...sååå....

;) Er kjempefornøyd! (menbeklager bildekvaliteten.. )

SÅ: En stor takk til min hemmelige venn som fortsatt er hemmelig for jeg har ikke peiling på hvem denne er...

domenet er oppe!

JAAA!!! etter maaange timers knoting vet pc er nå domenet mitt : Villepinner oppe å går! eller dvs at jeg har lagt ut et lite vente bilde... så kommer nettbutikken etterhvert:)  et steg av gangen:)

MEn det ble litt kult synest jeg! hihi.. og til lillefix: jeg skal sjekke ut det garne med det samme!

Og takk for alle tips, men ikke slutt med det! ;)


Pakke i posten!

idag har jeg fått to bøker i posten!

Hekling med stil og skyggestrikk! Begge kjøpt hos bokklubben. Til bra pris. Hekling med stil kjøpte jeg egentlig bare forde den var så billig, jeg hekler jo ikke... men nå skal jeg jaggu meg lære det! Og skyggestrikk har jeg hatt lyst til å prøve lenge...

Men først skal jeg strikke sjerf... :)

Også har jeg vært i banken idag og opprettet konto til butikken min.. og første vare bestilling er underveis... dette blir spennende! Gi meg gjerne tips om hva slags kvaliteter DU skulle ønske jeg solgte:)

image35

Jeg leter og jeg leter..

Jeg skal jo på messe om to uker til, da finner jeg nok det jeg leter etter! Meeeen... kom gjerne med ideer til hva dere har lyst til å finne i butikken min! Jeg tror jeg kommer til å satse på sokkegarn, sjalgarn og 100%ull. Sånn til å begynne med... Må jo finne litt ut hva folk kommer til å kjøpe før jeg satser for mye... jeg holder på å skaffe noen oppskriftsbøker... og jeg har fått en avtale med en strikkepinne produsent... mere vil jeg ikke si om den saken enda...:) Men jeg tror jeg kan tilby bambus strikkepinner til en rimelig penge ihvertfall!

Det er liksom hele poenget med butikken min da... synest mye er dyrt der ute... og jeg tror at jeg skal klare å levere litt billigere... JEG VIL!

Kom gjerne med tips til hva som er et "must" i utvalget:) Og om dere har sett noe spennede garn som ikke blir solgt alleveier.. jeg er åpen for tips!

Villepinner skal i førsteomgang være en nettbutikk, men jeg kommer til å åpne i lokaler her hjemme etterhvert.. og for dere som bor i nærheten skal vi nok få til en hente eller komme å titte ordning før den tid også:)
Jeg gleeeder meg!

Foto kick!

I dag har jeg vært hos siv får å knipse bilder til min nye nettbutikk!

Se så kule! Blir spennede å se hva min svigerinne greier å få ut av dette;)

image31


image32

image33


image34

Siv har flere bilder i sin blogg:) Tok over 300 bilder!!!!!
og siv er bare en rå bra fot modell!!! (du skal få mye sjokkolade for denne jobben. Og du blir nok hyret igjen!!)

ÆÆÆÆ!!!!

For en start på dagen! Et ubesvart annrop... kjenner ikke nummeret så jeg lar det bare være... så ringer telefonen igjen. Hallo sier jeg. "er jeg kommet til Villepinner?" ÆÆÆÆ!!!! tenker jeg ... det var altså en selger som ønsket og lage webdesign for meg! OG ikke mere en at jeg hadde lagt på så ringte TO til i samme formål! Herreli tenkte jeg... jeg sendte jo inn papirer for registrering igår.. det kan jo ikke ha gått sååååå fort vel??? men jo da! I disse internett tider er jeg altså blitt foretaks eier i løpet av 1 døgn!! Wow! Og telefonen fortsetter å ringe, og det ramler inn mail... og jeg svarer de alle. Beklager. Logo og web design er allerede påbegynnt! Dette er så utrolig spennende!!!!

så da sitter jeg har da... klokken er blitt ti på ti. og jeg har allerede fått en haug med telefoner... hvordan blir denne dagen montro????

Nå håper jeg at jeg kan bli med på forhandler messe i slutten av mnd. Og få startet opp i september! Utrolig spennende!!! Nå blir det snart butikk!! ;)

Setter inn et lite bilde av min vakre kreasjon i hagen:)
image27

Dette er altså en Klematis som jeg har fått til å slynge seg i det som skulle være en avdødd kristorn....

Nå skjer det

spennende ting her! :) Noen vet det allerede og andre ikke... men i dag har jeg sendt inn papirene og på lørdag kjøpte jeg domene og webhotell... så da håper jeg at jeg kommer i gang snart!!!

jobb igjenn...

Ja idag bar det tilbake på jobb.,.. men ikke den ordentlige jobben min da... noen som greier å gjette hvor jeg jobber? (ikke lov å si det om du VET det:)

image24

hihi:) kan tro jeg koser meg på denne kanten... hi hi:)

Var forresten en bitte liten kattunge på jobb i dag. helt alene uten mamman sin. Kjempe tymm og redd var den... men nå har den fått et godt hjem inntil videre...:)

i dag...

har jeg vært på harebakken med Siv og vi har kjøpt kanpper og besøkt ei felles venninde. Også har vi spist pannekaker. Med blåbær! Nam! OGså har jeg strikket litt på sjalet mitt... ca 5 cm lengre nå da... også holder jheg på med en ny baby dress fra drops.. bare det at jeg ikke skjønner oppskriften helt... hører jeg noen si UFO??? neida.. jeg har ei svigermor som er et orakel når det gjelder håndarbeid. Så det blir vel en tur dit etter jobb i morgen.. JEg tenker jeg legger opp til buksen nå jeg da... så blir det ikke fullstendig stopp:)

ikke noen bilderi dag... har ikke noe å vise frem... men i morgen er en ny dag med nye mulighetrer!

looser test..

hehe.. var innom Sipusa sin blogg, og hun hadde tatt en looser test... så da måtte jo jeg også hekta på tester som jeg er... og jeg fikk bra score!
 
I am 13% loser. What about you? Click here to find out! 

Så da vet dere det! jeg er Totally cool!

Sommervenn

JEG HAR FÅTT PAKKE!

Utolig gøy! Skulle bare innom postkassa før jeg skullet møte Siv på butikken. Måtte jo ha noe deilig godbit til FIbi før vi kunne trene:) Men altså: Postkassa var helt full! JEg hadde fått pakke! AV min hemmelige sommervenn på HF. Jeg måtte jo bare åpne opp med det samme, og jeg tror siv ble litt misunelig:)

PAkken inneholdt

 • tre stykker såpe (hjemmelaget)
 • en pose til å ha baæreposer i,
 • et nøste alpaca
 • et nøste babyull
 • et nøste Søkkegarn
 • to nøster lidl garn
 • en bilderamme

KJEMPE FORNØYD!

jeg tror jeg skal strikke en baylue av babyullen med en gang.,.... :)

Her er litt bilder:De re litt dårlig kvalitet... men dere ser jo hva det er... Må kjøpe meg nytt kamera!

fiiiine fiiine pakken:)

Tusen takk min


Spåing og sånn...

Jeg har jo fortalt litt om den "nye" hobbyen min inne på HF men jeg kan jo si litt her også! Her er bilde av "utstyret" mitt...

image6

Oppe ser dere penduleingsboksen min. Dette er kjempe gøy! Måtte "spå" litt sammen med ei venninde i går kveld og da brukte vi ja og nei brettet. Hun spurte en del spørsmål om meg som jeg visste svaret på og hun ikke og hun fikk rett hver gang! og når det gjelder å holde over pulsen for å se hva barn man får... vel... det viser tvillinger hvergang... *iikkk* Jeg vet ikke helt hvor mye jeg stoler på den... :)

De kinesiske spå pinnene.. vel... de skjønner jeg ikke så mye av... men kjekt å ha! :) *ler*

Numerlogi boken er fantastisk! Stemte veldig bra på meg og min venninde og min kjære. Har ikke testet på noen flere... men gjett om jeg skal!

Ravelry - http://www.ravelry.com/

Lurer på hvordan der der inne... hørest ut som et fint sted å være for den som kommer inn.. MEn nå er det jo ikke lenge før det åpner for alle da... og jeg står på listen jeg også..

Dagens status:

 • You are #19450 on the list.
 • 12835 people are ahead of you in line.
 • 384 people are behind you in line.
 • 32% of the list has been invited so far

 • Jeg rykker stadig fremover i køen.. hehe.,..

  men så tenker jeg... er ikke dette nesten som en blogg eller forum da? eller facebook for strikkere? For jeg har jo prinsipp mot facebook..  Kanskje jeg ikke kan være med alikevel da???!??


  Julegaver - Ønskeliste

  Da har Siv inspirert meg til å lage en julegave ønskeliste for mine venner og familie! Er det noe dere ønsker dere så legg i gjen en liten pip her så kanskje(?) jeg rekker å strikke det før jul! hihi:) Er lov å ønske seg noe som ikke er til jul også... :o)


  juni 2009
  ma ti on to fr
  1 2 3 4
  5
  6 7
  8 9
  10
  11 12 13 14
  15 16 17 18 19 20 21
  22 23 24 25 26 27 28
  29 30