Snart er det 2008....

Tenker tilbake på dette året. Det har vært et fint år. Jeg har lært masse. JEg har vært glad og lei meg og stolt og sint og blid og alt annet som man pleier i løpet av et helt år. Jeg har startet butikk og jeg har fått meg ny hobby sånn på tampen av det nye året. Jeg har laget såpe, og kommer til å lage mer av det! (mer om det sendere:)

Jeg har en fantastisk kjæreste og familie, gode venner og kolegaer. JEg er rett og slett fornøyd med året. Og julen? Jeg fikk det jeg ønsket meg! Jeg fikk masai sko av min kjære, gavekort slik at jeg kan kjøpe deler til det sinnsykt dyre serviset og bestikket jeg samler på (skjønner ikke hva jeg tenkte da jeg bestemte meg for det... men det er jo fiiiin da;) og jeg fikk litt dill og sjokkolade hist og her. Også fikk jeg kinobilett sammen med en av mine bestevenninder. Så det gjorde jeg i går, jeg og mine to bestevenninder var på kino og så noe som vi trodde skulle være en spennede action film, men som viste seg å være en grøsser..... om jeg har sovet godt i natt...?????? Vel, jeg så deler av filmen gjennom et skjerf.... det sier vel litt....

Så har jeg og min super snille svigermor sydd lift gardiner til det gardinløse kjøkkenet mitt! Se her, sånn så det ut før:

f?r

Og nå ser det sånn ut ( riktig nok det andre vinduet, men samme kjøkken)

etter

Koselige julegardiner???? JEpp;) I morgen skal vi sy hverdagsgardiner, jeg skal ta bilde av de også etterhvert;)

SÅ nevnte jeg lenger oppe her at jeg har fått meg ny hobby. Joda, det hele begynnte med... vel... egentlig startet vel alt med at jeg har sett så mange flotte såper i diverse blogger osv, men i allefall på lillejulaften var jeg og min svigermor innom saapehuset rett i nærheten her (link til nettsiden oppe på høyreside) Der var så utrolig mye sinnsykt fine såper der!!! Også fikk jeg et supert tilbud på såpebase og diverse ting for å lage min egensåpe! MEn jeg tenkte der og da at jeg måtte vente litt og se meg litt rundt først. Men gjett om jeg angret da jeg kom hjem!!!!

Så da bar det rett inn på nettet og med litt hjelp fra en på hobbyboden fant jeg en yahoo gruppe for de som liker å lage såpe. Her fant jeg også en oppskrift på oliven såpe! Og så var jeg igang. Jeg har altså laget såpe helt fra bunnen... men jeg er ikke helt sikker på resultatet,... Tror jeg må lagre den en stund før den er vask bar;) men den skummer fint! Her er et bilde av de litt mislykkede såpestykkende :

hjemmelaget saape

Vi får vente 6-8 uker å se hvordan de blir da;)

Jeg har også fått hemmeligvenn pakke for en tid tilbake! Har bare ikke hatt tid til å legge ut bilde men her kommer det alikevel:

Hemmelig venn

Itilleg til dette var det en utrolig søt liten jule strømpe med, denne er blitt bok merke.. også var det aftereight... og de er spist opp og så var der noen søte små nisser som henger på juletreet :)

Tusen takk min hemmelige venn som jeg ikke vet hvem er!


GOD NYTT ÅR ALLE SAMMEN!!!

januar 2008
ma ti on to fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31