Jeg har fått det til!!!

JADA!!!! husker dere at jeg prøvde meg på å spinne? som dere så på bildene da, så var jeg ikke serlig flink... I januar var jeg på kurs og lært å spinne. Og igår og i dag har jeg spunnet.

Jeg kjøpte farget og kardet ull hos marthe, SÅ skulle jeg spinne da... og jeg spant! og jeg fikk det til!!!!

Jeghar ikke bilder av prossessen, men jeg har av resultatet!!!
bilde 051


Litt over tvinnet og spunnet noen plasser men.... det er jo mitt første egenproduserte garn! Tror kanskje det gjevner seg når det har fått henge en tid...

Pga min bittelille rokk er det ikke plass til så mye garn på snella... dermed er det et hespe på 38g og et på 30g. Men jeg har mere ull! men jeg tenker jeg kjøper meg en ny rokk også jeg.... for vel er den fin den jeg har, men den er gammel og slitt og skakk og ja... den er gammel.. det sier vel sitt....

QXL

Jeg har lagt ut en spole KAUNI W-EL for salg på qxl.
wel

Set er et nydelig garn!

merkelig er det... for jeg tenkte at siden denne på en ellerannen måte har fallt ut av butikken min tenkte jeg at jeg kunne legge den ut på qxl, morsomt å prøve:)

På strikke fonten har det skjedd litt, jeg har strikket et mini sjerf etter eget hode... det ble litt vel bredt, jeg synest det var pent uansett jeg:)
bilde 040

Mamma fikk denne til bursdagen sin:) Jeg strikket også et par pulsvanter, men disse glemte jeg å ta bilde av...
På pinnene nå har jeg et nytt par pulsvanter, de skal matche en lue jeg har strikket... Får oppdatere med dette snart:) Jeg må rett og slett bli flinkere til å oppdatere!!!

februar 2008
ma ti on to fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29