Sommerfugl teppe!

Jeg strikket jo nettopp ferdig en sommerfugl lue, og synes det mønsteret var så fint! Og siden jeg er i baby modus enda og har to-tre gravide venninder tenkte jeg at jeg skulle strikke et baby teppe av dette mønsteret...

Jeg er ikke helt ferdig enda... men jeg nærmer meg. Har dog tenkt å ikke bli ferdig før i april siden det er regions konkuranse på hobbyboden for tiden.. hehe:)

Her er er i allefall en smaksprøve:

sommerfuglteppe

Garnet er KAUNI W-EJ og KAuni 8/2 naturhvit. strikker med dobbel tråd.. Synes det blir ganske pent jeg altså!

Ellers så har min lille sønn lagt seg for kvelden, ganske utrolig at han har funnet denne rytmen helt selv! Så nå sover han antagelig til to-tre i natt også videre til sju-åtte. HAn har skjønt at mamma liker så sove:)

VÅR!!!!!!!!!!!!!!

Da er våren her! Eller iallefall vår måneden. det teller for noe! Jeg har da ikke vært på her siden i september... da var jeg gravid og ganske frustrert over alt maset om at jeg fortsatt jobbet... Og jobbe det fortsatte jeg med helt til permisjonen startet 14.november. DEILIG! VAr innom sykehuset en gang i november også, de var redde for svangerskaps forgiftning,... men jeg ble sendt hjem igjen, men så på kontroll hos legen 1. desember ble jeg sendt inn igjenn... gud så kjedelig! For det var ingen fødsel på gang! DA var det bare å finne frem strikketøyet..

colorimetrier

HEr er resultatet (dvs den hvite og den brune strikket jeg når jeg kom hjem ignenn.) , måtte jo ha noe som gikk kjapt i tilfelle fødsel... Jeg var så heldig at jeg kom på rom med ei jente i samme situasjon som meg (bare litt værre fakrisk) og hun strikket også. Så da satt vi der å skravlet og strikket i tre dager!!! For først 4.desember ble jeg satt igang og da ble det fort slutt på strikkingen ja!

Så kl. 01.08 den 5.desember08 kom vår lille sønn til verden. 3910g og 51cm. Helt perfekt!
Skulle gjerne vist han frem, men skeptisk som jeg er så står jeg over det.... men jeg lover dere, han er nydelig!

SÅ kom jo julen. Deilig var den, med mye god mat. Og jeg "lærte" at kålrot og surkål også er kål... det ble en natt med mage knip. men det er også den eneste vi har hatt! *bank i bordet*

Nå er lille frørøet mitt blitt 3mnd! Han er passert 6kg og 62cm. Som tiden flyr!

MEn altså, jeg har endelig fått strikkelysten tilbake igjenn! I svangerskapet stod det heller stille. dvs jeg gjorde ferdig disse to (monterte knapper på jakken og strikket snoerer på luen...)
lue og jakke


Ble veldig fornøyd med dette! Luen er allerede for liten, men jakken bruker vi flittig;)

MEn for to dager siden strikket jeg denne luen:
sommerfugllue

Sommerfugllue heter den :) sikkert mange av dere som har sett dette mønsteret før. Utrolig gøy og enkelt å strikke!
Så jeg har begynnt på et baby teppe i samme mønster. Bruker Kauni W-EJ nydelig grå og rosa... gjett hvem som håper på jente en eventuelt nestegang??? man må da ha en av hver? ;)

mars 2009
ma ti on to fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31