i dag...

har jeg vært på harebakken med Siv og vi har kjøpt kanpper og besøkt ei felles venninde. Også har vi spist pannekaker. Med blåbær! Nam! OGså har jeg strikket litt på sjalet mitt... ca 5 cm lengre nå da... også holder jheg på med en ny baby dress fra drops.. bare det at jeg ikke skjønner oppskriften helt... hører jeg noen si UFO??? neida.. jeg har ei svigermor som er et orakel når det gjelder håndarbeid. Så det blir vel en tur dit etter jobb i morgen.. JEg tenker jeg legger opp til buksen nå jeg da... så blir det ikke fullstendig stopp:)

ikke noen bilderi dag... har ikke noe å vise frem... men i morgen er en ny dag med nye mulighetrer!

looser test..

hehe.. var innom Sipusa sin blogg, og hun hadde tatt en looser test... så da måtte jo jeg også hekta på tester som jeg er... og jeg fikk bra score!
 
I am 13% loser. What about you? Click here to find out! 

Så da vet dere det! jeg er Totally cool!

Ferdig!

wow! Dette har gått unna! Jeg Strikket til seeint igår kveld og i dag har jeg gjort kjolen ferdig! Den er ca str 1-2 år. Jeg er kjempe fornøyd! :) Mangler bare knapper bak, håper jeg finner det i morgen... men altså; her er resultatet! :

image16 Dette er kjolen sett forfra...     image17
                                                  og dette er kjolen sett bakfra....

Hva synest dere?

Se hva jeg har gjort!!!

Tenke seg til at jeg faktisk ser ut til å gjøre et prosjekt ferdig! Wow! :) JEg har hatt vondt i ryggen i dag. Veldig. SÅ da har jeg ikke kunne gjort så mye annet en å strikke.. her er resultatet:

image15 

Blir den ikke fiiin? selv om bildet er dårlig,.. Jeg strikker i deilig Alpaca/Merino ull fra Yarn Treehouse.Fargen er camel burn.,.. Nå skulle jeg bare hatt ei lita tulle til å bruke den... hmmm... ellers blir det et bidrag til Oktoberrosa.. har veldig lyst å bidra med noe der... men jeg er kanskje ikke tøff nok... tenk om ingen liker det jeg lager?

Men nå er det leggetid for strikkegale jenter! Gleder meg til å strikke videre i mogen! Janskje jeg blir ferdig? Har jo begynnt på forstykket allerede....

atter et nytt prosjekt!

Jaaa.. da har jeg gjort det igjenn.. begynt på noe nytt altså... :)

Denne gangen er det en barne kjøle i alpaca fra Drops. Jeg har ikke strikket noe serlig etter diagram før så etter to opprekkinge fikk jeg det endelig til, har kommet ca 15 cm...

image12

pent mønster ikke sant? Tror denne blir litt søt når den er ferdig! HAr også vært å handlet litt til Fibi... Klarte jo ikke å la være! Se så søt da! Nesten som en liten prinsesse!

image13

SKikkelig prinsesse halsbånd:) Å ja, jeg det fulgte med matchende lenke!

Sommervenn

JEG HAR FÅTT PAKKE!

Utolig gøy! Skulle bare innom postkassa før jeg skullet møte Siv på butikken. Måtte jo ha noe deilig godbit til FIbi før vi kunne trene:) Men altså: Postkassa var helt full! JEg hadde fått pakke! AV min hemmelige sommervenn på HF. Jeg måtte jo bare åpne opp med det samme, og jeg tror siv ble litt misunelig:)

PAkken inneholdt

 • tre stykker såpe (hjemmelaget)
 • en pose til å ha baæreposer i,
 • et nøste alpaca
 • et nøste babyull
 • et nøste Søkkegarn
 • to nøster lidl garn
 • en bilderamme

KJEMPE FORNØYD!

jeg tror jeg skal strikke en baylue av babyullen med en gang.,.... :)

Her er litt bilder:De re litt dårlig kvalitet... men dere ser jo hva det er... Må kjøpe meg nytt kamera!

fiiiine fiiine pakken:)

Tusen takk min


Vi har fått besøk!

image8

.... av FIBI! litt dårlig bilde... men dette er altså en utrolig søt toypuddel:)
artig liten jente som er på ferie os meg og min kjære! *jegviladoptere* :)

Ny dag, nye muligheter


Jeg har begynt på et bar sokker i bambosel garnet fra sokkeklubben til strikk innom.. men.. holder et nøste til en sokk??? synest det ser litt lite ut jeg.. hmmm...  strikker etter eget hode... så det blit spennende å se hvordan de blir disse sokkene... her er hvertfall et underveis bilde! 

image7 
har akkuratt begynt på helen som dere erfarene strikkere sikkert ser:) 

ja, da er dagen i full gang for meg! Avsted til byen for å shoppe...(?)

Spåing og sånn...

Jeg har jo fortalt litt om den "nye" hobbyen min inne på HF men jeg kan jo si litt her også! Her er bilde av "utstyret" mitt...

image6

Oppe ser dere penduleingsboksen min. Dette er kjempe gøy! Måtte "spå" litt sammen med ei venninde i går kveld og da brukte vi ja og nei brettet. Hun spurte en del spørsmål om meg som jeg visste svaret på og hun ikke og hun fikk rett hver gang! og når det gjelder å holde over pulsen for å se hva barn man får... vel... det viser tvillinger hvergang... *iikkk* Jeg vet ikke helt hvor mye jeg stoler på den... :)

De kinesiske spå pinnene.. vel... de skjønner jeg ikke så mye av... men kjekt å ha! :) *ler*

Numerlogi boken er fantastisk! Stemte veldig bra på meg og min venninde og min kjære. Har ikke testet på noen flere... men gjett om jeg skal!

Sjal i Mohair Ice

Her er det "berømte" tyrkia garnet mitt blitt til starten på et sjal... går treeegt... *kremt* jeg er ingen sjal strikker det er hvertfall helt sikkert... har en drøm om å strikke FB sjal også... har garn.. meeeennn.....

image4

Sjalet er fortsatt på første nøste og dere ser jo hvor mye som er igjen! så dette er utrolig drøyt!


Jeg har også strikket et rosa sjerf og calometri i dette... kanskje et bidrag til Oktoberrosa?
Her er det brukt MINDRE en ETT nøste tilsammen!

Ravelry - http://www.ravelry.com/

Lurer på hvordan der der inne... hørest ut som et fint sted å være for den som kommer inn.. MEn nå er det jo ikke lenge før det åpner for alle da... og jeg står på listen jeg også..

Dagens status:

 • You are #19450 on the list.
 • 12835 people are ahead of you in line.
 • 384 people are behind you in line.
 • 32% of the list has been invited so far

 • Jeg rykker stadig fremover i køen.. hehe.,..

  men så tenker jeg... er ikke dette nesten som en blogg eller forum da? eller facebook for strikkere? For jeg har jo prinsipp mot facebook..  Kanskje jeg ikke kan være med alikevel da???!??


  Svarte Madonna

  Tross dårlig vær blomstrer rosene mine. Og se hvor flott! Jeg måtte ta inn en og her er den:

  image3

  Litt dårlig bildekvalitet.. har bare mobilkamera foreløpig....

  Men er den ikke nyyydelig? Kanskje jeg skal legge ut bilder av hagedammen min også etterhvert... må bare bli helt ferdig med beplantningen først! :)
  Julegaver - Ønskeliste

  Da har Siv inspirert meg til å lage en julegave ønskeliste for mine venner og familie! Er det noe dere ønsker dere så legg i gjen en liten pip her så kanskje(?) jeg rekker å strikke det før jul! hihi:) Er lov å ønske seg noe som ikke er til jul også... :o)


  Lidel-Teppe

  På hobby forum har det foregått en bølgealong, jeg torde aldri å melde meg på, men jeg har prøvd meg litt alikevel jeg!

  Jeg er langt i fra ferdig men her kommer historien bak lidel-teppet:

  For noen uker siden var det som de fleste vet salg av billig flerfarget bomuldsgarn på lidl. Hektet på garn som jeg er måtte jeg bare ha litt.. og litt ble 4 pakker á 6 nøster.. Jeg var storfornøyd! Nå kunne jeg prøve meg på å strikke kluter tenkte jeg. MEN så ringer telefonen.. Det var min bestemor som ville bare fortelle at hun hadde vært på lidel å kjøpt 5 pakker lidel garn til meg! WOW! det ville blitt mye kluter... så da tenkte jeg at et bomulldsteppe i bølger det er tingen for meg!

  og her er resultat så langt...
  image2

  hummer og kanari farger... men jeg synest det blir et hyggelig teppe i allefall! :)

  Velkommen til min blogg!

  Da er jeg i gang!  Så velkommen hit! :)

  Jeg skal prøve å skive om og vise frem det jeg strikker og andre ting jeg skulle finne på... Som første prosjekt vil jeg legge inn et bilde av mitt siste strikke prosjekt(?).

  image1

  tata! Jeg fikk det til! Her er Opal sokkene mine:)

  juli 2007
  ma ti on to fr
              1
  2 3 4 5 6 7 8
  9 10 11 12 13 14 15
  16 17 18 19 20 21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31