mmmmm... GAAAARN!!!

Å! Det er jo som en drøm! Det første garnet har ankommet! Opal Crazy, SMoke og HW. Evilla kunstgarn og Plategarn! Jeg er i paradis....

Mitt stakkarslige forsøk på å lage nyhetsbrev er sendt ut med bilder av (noen av) herlighetene. Og han som skal programere er igang. SÅ da er det ikke lenge til jeg kan åpne! ;)

237636-39

Før premiere!

Send en mail til villepinner@villepinner.no for en tjuvstart prøve på VIllepinner.no!

Håper å høre fra deg! ;)

Messe..

I dag har jeg vært på messe! Og jeg har fått i orden litt garn:) Jeg tror det blir veldig spennende! Nå venter jeg bare på at hjemmesiden skal bli ferdig programert... ttt

på messe var det helt utrolig! Så sinnsykt mye der var! Og slettes ikke alt var garn! Det var interiør og tekstiler og en hel haug med spennende ting! Jeg skulle hatt en alt mulig butikk, met utømmelig pengepung og et kjempe lokale....:) jaja... man får bare velge....

også! :) Jeg har fått fire pakke lapper i posten!!! Så nå er strikkepinner og oppskriftsbøker kommet!

Mysterie sokker og enkelt sjerf

Nå kommer dere til å si  " ho der er verre en meg jo" " at ho aldri kan gjøre noe ferdig" "kan ho bare begynne på ting?" osv.... FOR jeg har i dag lagt opp masker til mysterie sokkene på HF og ikke nok med det... men jeg har begynnt på et sjerf også... og spm om ikke det er nok.. så er jeg slettes ikke ferdig med noe av den andre jeg har på pinnene.... SÅ!

Dette er jenta som ikke får bestemt deg. OG det passer jo bra... de sier jo at vekter har vanskelig for å velge... Jupp... Stemmer. Det er meg det...

Men altså... her er et lite bilde av Sjerfet og mysterie sokkene:

image45

Som dere ser er jeg ikke kommet så langt på mysterie sokkene enda da.... "det går sæ nokk te" :)

Har vært jos Naprapat i dag, så det går litt tregt her.. litt mørbanket kan man si....

Jeg er inspirert...

... av den nye hekle boken mon... så da har jeg vært på biltema å kjøpt hamptråd....
Dette skal bli en veske tror jeg... følger ikke oppskrift, fikk bare en ide i hodet... litt hardt å hekle med så det går tregt fremover... men dette er hva jeg har gjort så langt...

image44

Garnet dere ser er fra yarntreehouse og er deilig alpaca/merino ull (det mørkebrune)! Jeg elsker dette garnet!
Det hvite er fra samme sted men er merino/nylon. Holder på med et pike sjerf i dette. blir veldig søtt. Tenkte kanskje å lage ei lue også i det.,.. men det vil tiden vise...

Jeg hadde egentlig bestillt light camel, men så fikk jeg dark brown.. litt kjipt.. men så er de så snille på yarntreehouse at de sender meg det lyse også og jeg trenger ikke returnere det mørke... får nok alltids laget noe fint av dette deilige garnet!

Hemmeligvenn!

Jeg er med på hemmelig venn på HB. Og i dag har jeg fått pakke!!!

image41

>Se så flott innpakket da!!!!

Og ikke minst:
image43

... det som var inni! To nøster Nagano og en liten pose med sukkertøy! NAM! Og litt te. denne ligger også oppi posen... glemte visst å ta den ut til bildet... Jeg måtte jo åpne pakken i bilen...sååå....

;) Er kjempefornøyd! (menbeklager bildekvaliteten.. )

SÅ: En stor takk til min hemmelige venn som fortsatt er hemmelig for jeg har ikke peiling på hvem denne er...

Bøker på vei!

JA da er første bestilling sendt. og det ble oppskriftsbøker!. Håper det er noender ute som trenger det;)
Det går tregt på strikkefonten nå. Har begynnt på jobb igjen og i tilleg er det en del arbeid med villepinner. Jeg gleder meg til alt blir i orden her hjemme også! Jeg har så lyst til å åpne NÅ! men jeg må nok vente til alt er klart... desverre...

Nå er det bare en uke til jeg skal på messe! Gleder meg til det også jeg. Håper jeg finner mye fint der også!!!
Kanskje noe nytt å spennende???

Strikkepinner er også på vei. Håper de kommer snart... da har jeg litt å starte nettbuttikken med:) Så skal jeg fylle på etterhvert som jeg får handlet inn flere ting!

På strikkefonten går det smått fortiden... begynnte på et sjerf i skyggestrikk, men det blir ikke helt sånn jge hadde håpet,.. men jeg får vel bare gjøre det ferdig. er meningen at det skal bli julegave.. tjaaa......

Ha en strålende helg alle sammen!

image40

Tok med dette bildet av et par baby sokker jeg strikket for en tid tilbake... jeg tror jeg skal strikke et par til.. kanskje i kveld??

Villepinner.no

Nå er designet på den nye nettbutikken min ferdig;) Venter bare på programør! ;) Jeg er skilkkelig fornøyd!!!!
Og her er logoen, hva synest dere? Link til villepinner.no finner dere lenger nede på siden her.

237636-38

Min regnskog!

Trykk på linken så mitt online tre kan vokse seg stort!

http://villepinner.act4trees.com

Så ar babsy hadde laget tre så jeg tenkte jeg skulle herme litt... :)

domenet er oppe!

JAAA!!! etter maaange timers knoting vet pc er nå domenet mitt : Villepinner oppe å går! eller dvs at jeg har lagt ut et lite vente bilde... så kommer nettbutikken etterhvert:)  et steg av gangen:)

MEn det ble litt kult synest jeg! hihi.. og til lillefix: jeg skal sjekke ut det garne med det samme!

Og takk for alle tips, men ikke slutt med det! ;)


Pakke i posten!

idag har jeg fått to bøker i posten!

Hekling med stil og skyggestrikk! Begge kjøpt hos bokklubben. Til bra pris. Hekling med stil kjøpte jeg egentlig bare forde den var så billig, jeg hekler jo ikke... men nå skal jeg jaggu meg lære det! Og skyggestrikk har jeg hatt lyst til å prøve lenge...

Men først skal jeg strikke sjerf... :)

Også har jeg vært i banken idag og opprettet konto til butikken min.. og første vare bestilling er underveis... dette blir spennende! Gi meg gjerne tips om hva slags kvaliteter DU skulle ønske jeg solgte:)

image35

Jeg leter og jeg leter..

Jeg skal jo på messe om to uker til, da finner jeg nok det jeg leter etter! Meeeen... kom gjerne med ideer til hva dere har lyst til å finne i butikken min! Jeg tror jeg kommer til å satse på sokkegarn, sjalgarn og 100%ull. Sånn til å begynne med... Må jo finne litt ut hva folk kommer til å kjøpe før jeg satser for mye... jeg holder på å skaffe noen oppskriftsbøker... og jeg har fått en avtale med en strikkepinne produsent... mere vil jeg ikke si om den saken enda...:) Men jeg tror jeg kan tilby bambus strikkepinner til en rimelig penge ihvertfall!

Det er liksom hele poenget med butikken min da... synest mye er dyrt der ute... og jeg tror at jeg skal klare å levere litt billigere... JEG VIL!

Kom gjerne med tips til hva som er et "must" i utvalget:) Og om dere har sett noe spennede garn som ikke blir solgt alleveier.. jeg er åpen for tips!

Villepinner skal i førsteomgang være en nettbutikk, men jeg kommer til å åpne i lokaler her hjemme etterhvert.. og for dere som bor i nærheten skal vi nok få til en hente eller komme å titte ordning før den tid også:)
Jeg gleeeder meg!

Foto kick!

I dag har jeg vært hos siv får å knipse bilder til min nye nettbutikk!

Se så kule! Blir spennede å se hva min svigerinne greier å få ut av dette;)

image31


image32

image33


image34

Siv har flere bilder i sin blogg:) Tok over 300 bilder!!!!!
og siv er bare en rå bra fot modell!!! (du skal få mye sjokkolade for denne jobben. Og du blir nok hyret igjen!!)

Det skjer litt her og litt der...

JA her er det bittelitt fremgang. Har hatt det litt strikke stille nå når det skjer så mye annet:) Under her er fremgangen på jakken jeg strikker. Blir ganske bra nå synest jeg!!!!
image29


Og her er Lidl teppet mitt. Det har vokst litt siden sist det også. Ikke veldig mye, men litt. Nå er det over 1m. Juhu!!
image30

SYnest det blir ganske kult jeg:)

ÆÆÆÆ!!!!

For en start på dagen! Et ubesvart annrop... kjenner ikke nummeret så jeg lar det bare være... så ringer telefonen igjen. Hallo sier jeg. "er jeg kommet til Villepinner?" ÆÆÆÆ!!!! tenker jeg ... det var altså en selger som ønsket og lage webdesign for meg! OG ikke mere en at jeg hadde lagt på så ringte TO til i samme formål! Herreli tenkte jeg... jeg sendte jo inn papirer for registrering igår.. det kan jo ikke ha gått sååååå fort vel??? men jo da! I disse internett tider er jeg altså blitt foretaks eier i løpet av 1 døgn!! Wow! Og telefonen fortsetter å ringe, og det ramler inn mail... og jeg svarer de alle. Beklager. Logo og web design er allerede påbegynnt! Dette er så utrolig spennende!!!!

så da sitter jeg har da... klokken er blitt ti på ti. og jeg har allerede fått en haug med telefoner... hvordan blir denne dagen montro????

Nå håper jeg at jeg kan bli med på forhandler messe i slutten av mnd. Og få startet opp i september! Utrolig spennende!!! Nå blir det snart butikk!! ;)

Setter inn et lite bilde av min vakre kreasjon i hagen:)
image27

Dette er altså en Klematis som jeg har fått til å slynge seg i det som skulle være en avdødd kristorn....

Jakken tar form...

jaaa.. da har jeg rekket opp og strikket opp på nytt. Nå ser det mye bedre ut! Takk for all hjelp! Men det kan godt hende jeg trenger enda mere hjelp!! ;) Har ikke strikket så mye disse dagene... har vært opptatt med jobb og disse planene mine;) snart skal jeg vise frem noe mere;)

her er bilde av jakken så langt.

image26

Nå skjer det

spennende ting her! :) Noen vet det allerede og andre ikke... men i dag har jeg sendt inn papirene og på lørdag kjøpte jeg domene og webhotell... så da håper jeg at jeg kommer i gang snart!!!

jobb igjenn...

Ja idag bar det tilbake på jobb.,.. men ikke den ordentlige jobben min da... noen som greier å gjette hvor jeg jobber? (ikke lov å si det om du VET det:)

image24

hihi:) kan tro jeg koser meg på denne kanten... hi hi:)

Var forresten en bitte liten kattunge på jobb i dag. helt alene uten mamman sin. Kjempe tymm og redd var den... men nå har den fått et godt hjem inntil videre...:)

Mine fisk..

HAr jeg sagt at jeg har hagedam? vel.. jeghar en bitteliten en :) 450l med 8 flotte gullfisk oppi;)
de røde prikkene er fiske mat... om noen lurer på hva det er....
237636-19

237636-23

Flott? hihi.. har prøvd å ikke vise bilde av hagen rundt... enda... her er kaos... men bare vent! Det kal nok bli fint!
må bare vise et bilde av Fibi også.... oppi senga... ja... jeg vet... men Min kjære sniker henne opp så fort jeg sovner... så da har jeg tapt det slaget...

237636-20Og ja.. hun sover faktisk på ryggen!!! ;)

en liten oppsumering...

Skal vi se... sjalet har vokst bittelitt... men ikke nok til at jeg viser det frem enda, samme gjelder lidl teppet... MEN, jeg har jo nevnt den lille jakken jeg har begynt på? Vel, denne har det vært litt fremgang på... her stoppet det opp:

237636-21

Men etter litt hjelp til å tyde oppskriften kom jeg litt lenger... strikket i vei i dag, men nå er jeg i tvil igjen.. tror jeg har gjort en liten(stor??) brøler... altså... på bildet under her ser dere kanskje hva jeg mener? Den brune rekken nederst er stolpen på jakken. JEg har satt av masker og startet på det jeg skjønner skal bli en arm, MEN; I oppskrivten står det; mål 16 cm fra der du la opp masker til arm. På den smale siden. hehe... her er problemet... som dere sikkert ser så er jo faktisk denne delen like tykk i begge sider...* KRÆMT* hørte jeg noen si rekke opp? Den buede siden er halsen.. så... Noen som skjønner noe av dette? Oppskriften er her om noen kan stå til tjeneste:) og det blir heller ikke slike fine striper.... såååå... hmmm....
237636-22

august 2007
ma ti on to fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
31