Jobbing, ferie, rydding og garnlager...

Jeg jobber jo selv om jeg er gravid!!!!!!!!! æææææ!!! er jeg ikke sykemeldt??? *hormoner som løper løpsk*
Jeg vet ikke hvor mange ganger daglig jeg må svare at nei; jeg er frisk jeg. Og friske forlk sykemelder seg ikke. Og hva får jeg til svar??? 'du er vel sliiiiten *triste megetsiende øyne* jo jeg ser du er sliten.' og jeg ganske oppgitt.. nei i grunnen ikke. jeg har bare ikke sminket meg...

Så da her jeg tatt meg en tur på lindex og kjøpt meg ny sminke. Kanskje folk egentlig bare hinter til meg? *du ser j.... ut, gjør noe med det!!!* men jeg føler meg jo ikke sånn!! Faktisk føler jeg meg bra. Jeg er mer førnøyd med kroppen min en jeg pleier (endelig kan jeg vise frem magen istede for å gjemme den!!!) Jeg er jo trøtt til tider. Men er ikke alle det da? Og klart det kommer til å bli tyngre nå de siste 10 ukene før jeg blir mamma... MEn det er jo NATURLIG! og jeg er ikke syk.

Jeg gleder meg til jeg kan ut å trille babyen min....

må bare vise frem vognen min igjenn jeg:) *stolt*

bilde 112

Men alikevel, jeg gleder meg til ferie. Det er jo høst ferie om ei uke. Da skal jeg og mannen på søppeldynga med alt rotet fra det som tidligere var et rote rom, men som nå skal bli baby rom. Hvem gleder seg til å rydde og kaste da??? For første gang i livet; JEG!

Og hva skjer med villepinner? En hel haug! :) HAr fått inn drøssevis med Kauni og Lucca og oppskrifter til begge deler. Og ikke mer en jeg får det inn så går det jaggu ut igjenn! Fantastisk:) Føler ting tar seg opp etter en rolig sommer.

Akkuratt nå har jeg 30% på alt evilla plate garn. Det er et kupp det! Og garnet er så nydelig at jeg egentligbare har lyst til å ha det. Bare sånn før gøy.....

Og så til alle dere der ute et lite bilde av en livsnyter!

pus

september 2008
ma ti on to fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30