Et nytt sjal...

Ja hvem tror jeg klarer å gjøre dette ferdig da... Jeg har jo strikket på to sjal før... det ene holder min bestemor på med og det andre det ligger i en eller annen eske og venter på å bli ferdig... *kræmt*

Også er det dette da. Flower Basket Shawl.

Kan det være sjal over alle sjal? Nei. Kanskje ikke akkuratt... men jeg har i alle fall kommet et stykke på vei! ;)
image67

Har strikket på dette i tre dager, synest jeg har kommet godt på vei! Holder på med den tredje gjentagelsen av midterste rapport. Og jeg digger fargene! Flott ikke sant???? Jeg bruker KAUNI!

At last i have startet on the famous Flower Basket Shawl! Knittet with KAUNI from my yarn shop:) I just love these coulours!

En kolega av meg har fått baby, og jeg kjenner det rykker i livmora... jaja... om ikke det er min tur enda, så kan jeg i allefall strikke litt til den ny bakte mor! Her er en søt liten baby lue etter erget hode. Håper den kommer til å passe....

image68

This is for the baby boy my friend just gave birth to;) I hope it fits!

Og sist men ikke minst; Jeg har fått besøk igjen:) Av min egen hund. Ja han er min.. Men han bor hos mine foreldre... Hvorfor? jo, for å gjøre en lang histore kort; jeg fikk han da jeg var 16, jeg flyttet hjemme fra da jeg var 18 og da jobbet jeg så mye at jeg ikke hadde tid til han. så det var best at han ble værenes hos mamma og de. Men så fikk jeg tid til han, men da hadde mamma sin omkel på nesten 80 blitt avhengig av han. og jeg har ikke hjerte til å skille de... SÅ nå kommer Stalder på besøk innimellom. Kjempe koselig det!

Gamle far ;O)
image69

My old dog Stalder is visiting. He lives with my parents. He is an old man, 9 years in mars!

Og da, som dere ser, har jeg blogget litt på engelsk... jeg er skikkelig dårlig i engelsk... men jeg kan da gjøre meg litt forstått? eller..... :)

I'm realy bad in English. So sorry for all misspellings! (?)

Opal Regnskog

Da har jeg endelig fått inn litt OPAL nyheter;)

Denne gangen Regnskog 3! 

image66

På strikke fonten her har det ikke skjedd stort i det siste, Jeg er blirr forkjølet og orker ingen ting. :(
Men jeg begynnte for et par dager siden på et skjerf som er strikke/heklet.... Ganske spennende prosjekt ja! Også har det blitt et par Odessa luer til... men disse forsvant før jeg rakk å ta bilde av de... Holder på med en baby lue også, Denne regner jeg med at jeg kan vise frem etter hvert!

Nyheter i butikken!!!

image64image65

Flere farger i butikken!

Odessa lue

Jeghar lenge hatt lyst til å strikke odessalue. TTT..... men endelig fikk jeg ånden.. begynnte på den i går kveld, og vips her er den:

image62image63

Jeg er ganske fornøyd med resultatet. Jeg har brukt alpaca/merino garn fra yarn treehouse. Deilig garn!!!

Også litt strikking...

Nå er det jo fryktelig lenge siden jeg har oppdatert noe om strikke prosjektene mine... men som dere vet har det vært litt mye butikk prosjekter istede;)

Men altså, jeg har faktisk gjort ferdig barne jakken jeg strikket på! OG jeg har strikket et sjerf.. det har jeg ikke avbildet.... men det er helt sant;) Får kanskje legge inn bilde av det siden...

Det jeg har bilde av derimot er helgens lommetøffel produksjon!

image56

har ikke montert alle enda da men....!!!!

JEg har fåt nytt kamera til bursdagen min av mine foreldre; TUSEN TAKK MAMMA OG PAPPA!
Så det er litt bedre kvalitet på bildene nå;) Men det har en helt syk blits så alt som er hvit... det blir BLENDA hvitt!!! ;)

Så har jeg jo som sagt tidligere fått vare prøver på Kauni. Legger med litt bilder av det også. Om det er noe som skulle friste er det bare å gi beskjed, så skal jeg se hva jeg kan trylle frem... Effektgarnet er på vei inn nå! Håper jeg har det i løpet avdenne uken;)

100% ULL Kauni-Effektgarn
image57

90%Ull 10% Acryl
2trådet 8/2garn
image58

100% Ull - Håndarbeidsgarn 2,5/2 - 2trådet i 100g bundter

image60

100% ull 2trådet ensfarget garn i 100g nøster
image61

Itillegg kan jeg ta inn 1trådet Lacegarn i 50g nøster. disse har jeg ikke fargekart på da... enda;)

Jeg har vært "barnevakt"

en av mine venninder ringte fortvilet og lurte på om jeg kunne passe hunden hennes en tid. Og glad i hunder som jeg er sa jeg ja til dette.,., men ærligtalt.... jeg er glad i HUNDER!!! ikke stressende gremlingser som ikke kan være stille... til Gremlingsen's, eller hundens forsvar var den super stresset for di den savnet mammaen sin,,, så egentlig er det litt urettferdig av meg å kalle den gremlings... den er jo egentlig LITT søt... på sin måte...

bare se her....

image53image54image55

Fantstisk nydelig hund? Ikke sant???? :)

Villepinner er ÅPEN!!!

Ja jenter! Da er endelig butikken oppe å går! Ta gjerne en titt i butikken og kom med komentarer! Det vil komme tilbehør og mere vare utvalg etterhvert. Men hva synest du? Finner du frem? Er det oversiktelig? Og meld deg gjerne på nyhetsbrevet! ;)


237636-38

oktober 2007
ma ti on to fr
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15 16 17
18
19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
31